Petsgram

De app voor jouw pet

Dé app voor jouw pet

Petsgram is dé app voor jou als baasje. De app beschikt over verschillende handige functies zoals de nieuwste dierennieuwtjes, leuke wandelplekken voor jou en je hond en ga zo maar door

Ontwerp

Petsgram is zo ontworpen dat iedere doelgroep zich met de app zou kunnen redden. Hij kent verschillende nuttige functies die je, als je dat zou willen, iedere dag kunt gaan gebruiken. De app moest een huizelijke uitstraling krijgen en dat is wat ons betreft zeker gelukt!

Ontwikkeling

Uiteraard wordt de app zo vaak mogelijk ge-update. Zo is er, in de app, het nieuwste dierennieuws te lezen. Dit is een erg belangrijke factor in de ontwikkeling van Petsgram geweest. Het moest en zou en up to date app worden en dat is wat ons betreft zeker gelukt!

Sociale media

Heb je vragen over de verzorging van je huisdier of weet je even geen raad met je zieke hond, in de app bevindt zich een zogeheten 'Social Wall' waarmee je met iedere gebruiker van Petsgram kunt chatten. Voor ernstige zaken kunt u altijd bij uw dierenarts terecht.

Hulp & ondersteuning

Zijn er vragen over de werking van Petsgram of heb je een foutje ontdekt in ons systeem? Dan horen we graag van je. Onder het kopje 'Contact' vind je ons e-mailadres. Voor dringende vragen zijn we ook altijd te bereiken via het nummer dat ook onder contact staat.

Met wie we hebben gewerkt

Wat klanten zeggen

Petsgram is mijn nieuwe favoriete app. Je kunt er werkelijk waar alles mee. Ik kan kijken wanneer ik mijn hond het beste kan uitlaten. Door 'Honden Weeronline' te gebruiken kan ik gemakkelijk en snel zien of het gaat regenen. Ook kan ik kijken waar ik mijn het beste kan uitlaten. Zo staan er in 'Uitlaatplekken' verschillende leuke parkjes om met je hond te wandelen.
Jorn Borgerink
Petsgram gebruiker

Vragen of opmerkingen?

We zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar